Laten we een
feestje bouwen!

Met Pop-Up Borrel gegarandeerd een geslaagd bouw evenement

POP-UP BOUW BORRELS & EVENTS

In de bouwsector is altijd een reden voor een feestje! Een informatieve bijeenkomst om een nieuwbouwproject aan de man te brengen? Een viering van het hoogste punt? Of een leuke afsluiter voor alle betrokken partijen van een project? Bouw evenementen zijn er in alle soorten en maten. En Pop-Up Borrel regelt het allemaal!

Wij zijn expert in het organiseren van borrels & events op een bouw(gerelateerd) terrein.

Speciaal Voor Woningbouw verenigingen &
bouw (gerelateerde) bedrijven

Start verkoop

Een nieuw te bouwen project? Met plattegronden, maquettes, impressies en banners laat je potentiële kopers zien hoe het project er uiteindelijk uit gaat zien. En onder het genot van een hapje en een drankje kunnen zij alle vragen kwijt bij de aankoopmakelaar.

Hoogste punt / Pannenbier

Als het hoogste punt van een nieuwbouwproject wordt bereikt is het een. traditie om de bouwvakkers te trakteren op bier. Na deze stap in het bouwproces gaan de dakpannen erop, vandaar: pannenbier! Laten we ervoor zorgen dat zij de vlag hijsen, geen bezem...

Eerste paal of Start bouw

Organiseer een gezellige borrel voor de kopers van een nieuwbouwproject als de eerste paal de grond in gaat. Vier de start van een bouw met een feestje! Dit geeft de kopers ook meteen de kans om de nieuwe buren te ontmoeten!

Oplevering

Het moment waar alle kopers naar uitkijken: de oplevering! Voor de collega's zit het werk erop en de bewoners kunnen juist beginnen met klussen. Een feestelijk moment dat gevierd moet worden!

Kijkdagen / Ontmoet-je-buren-borrel

Eindelijk is het zover, het allereerste kijkmoment van een nieuwe woning. Kopers hebben lang naar de voortgang van de buitenkant gekeken en mogen nu eindelijk een kijkje binnen nemen. Een kijkdag is voor hen ook dé uitgelezen kans om (verder) kennis te maken met de nieuwe buren tijdens een ontmoet-je-buren-borrel!

Bouwvakborrel

Het is weer aftellen tot de start van de bouwvak! De weken waarin de bouwbedrijven de werkzaamheden stilleggen en vakantie vieren. Traditiegetrouw wordt de bouwvak gevierd met een borrel!

Al 100+ succesvolle bouw evenementen georganiseerd

Deze bedrijven bouwen al jaren op ons

Stippen PUB

Ingrediënten voor jouw
bouw evenement

Food, Drinks, Aankleding en meer...

Met een professioneel team en de juiste leveranciers zijn wij breed inzetbaar; of het nu gaat om een eerste paal, kopersbijeenkomst of bouwvak borrel. We denken graag met je mee over de invulling en kunnen je op ieder gebied adviseren en ondersteunen: van foodtrucks tot entertainment, aankleding, sfeer, logistiek en techniek.

Previous
Next

Zomerbarbecue

Vier samen met jouw collega’s de zomer. Een lekkere uitgebreide barbecue kan hierbij uiteraard niet ontbreken. Onze grillmasters staan voor je klaar. Van lekkere slow-ribs tot goede burgers. Kies uit losse gerechten of een volledig barbecue menu. 

Neem contact op dan plannen we jouw bouw borrel in

Laten we een feestje bouwen!

jouw borrel is altijd maatwerk