Een kerstborrel met jouw collega's

Pop-up
Kerstborrels en events

De dagen worden korter en de eerste sneeuwvlokken dwarrelen naar beneden. Het is tijd om een knusse kerstborrel te plannen! Wij toveren jouw bedrijventerrein om tot een gezellige winterse evenementenlocatie.

Wil jij samen met jouw collega’s genieten van een sfeervolle winterborrel? Alvast een heerlijke winter-BBQ inplannen om de warmte op te zoeken? Of jouw plekje bemachtigen op de agenda voor onze Winterse Bedrijfsfestivals? Kom dan hier in contact.

Proost, op een betoverende winter!

Stippen PUB

Ingrediënten
voor jouw kerstborrel

Met een professioneel team en de juiste leveranciers zijn wij breed inzetbaar; of het nu gaat om een kerstborrel, nieuwjaarsborrel of winter festival. We denken graag met je mee over de invulling en kunnen je op ieder gebied adviseren en ondersteunen: van de culinaire invulling tot entertainment, aankleding, sfeer, logistiek en techniek.

Food, Drinks & Entertainment

Vorige slide
Volgende slide

Kerstborrel van A tot Z georganiseerd

Bij Pop-Up Borrel ben je aan het juiste adres voor het organiseren van een onvergetelijke kerstborrel. Wij bieden een complete organisatie van A tot Z. De kerstborrel wordt door ons aangekleed in kerstsfeer op een plein met statafels, bistrosets, dennenbomen, kerstchalets, prikkabelverlichting, winterse decoratie en een mobiele winterbar. Voor lekker eten kan je onder andere kiezen tussen foodtrucks, foodstations of barbecues. Hiermee smul je van smaakvolle wintergerechten zoals een broodje braadworst, stamppotjes, erwtensoep, poffertjes of heerlijke warme wafels. Bij dit all-in kerstpakket genieten jij en je collega’s van onbeperkt bier, wijn en fris. Liever een warme chocomelk, gloeiende glühwein of een kop koffie of thee? Tijdens onze kerstborrel voorzien wij het allemaal.

Een onvergetelijke dag voor je collega’s

Een kerstborrel organiseren is de ideale manier om de feestdagen samen met je collega’s op bijzondere wijze te vieren en het jaar in schoonheid af te sluiten. Daarnaast brengt een kerstborrel mensen dichter bij elkaar. Door samen te komen in een relaxte en gezellige sfeer leren mensen elkaar op een andere manier kennen en ontstaan er nieuwe vriendschappen. En dit allemaal onder het genot van een hapje en drankje in een waanzinnige setting.

KERSTBORREL ORGANISEREN?​

Hou jij ook zo van de winterse gezelligheid en wil je graag iets leuks doen voor je collega’s met kerst? Kies er dan voor om een unieke kerstborrel te laten organiseren door Pop-Up Borrel! Denk hierbij aan foodtrucks met lekker eten en drinken, vuurkorven en een locatie die helemaal aangekleed is in de cosy kerstsfeer. Fan van een rondje schaatsen? Dan voorzien wij de kerstborrel ook nog van een kleine schaatsbaan.

Upgrade jouw borrel!

Warme drankjes

Glühewein & Chocomel

Ga voor een lekker opwarm drankje om gezellig van te genieten.

even een proost moment

Prosecco

Sluit het jaar goed af en luid het jaar goed in met een proost moment!

jouw winter wonderland

Winterse aankleding

Dennen, sterren, prikkabels, heaters en stretch tenten voor de complete winterse beleving.

Stippen PUB

Ontdek de mogelijkheden

Nieuwjaarsborrel-9.jpg

Pop-up Winterborrel

Ander winters thema feest

Jubileum 25 jaar bestaan

Zomerborrel op eigen terrein

personeelsfeest organiseren

Neem contact op dan plannen we de kerstborrel in.

Al zin om te proosten?

jouw borrel is altijd maatwerk, daarom nemen wij persoonlijk contact met je op om de aanvraag verder door te nemen.

Ontvang meer info!

Winters thema feest, bedrijfsfestival of evenement op externe locatie boeken? Wij vertellen je graag over de mogelijkheden.

Kom met ons in contact zodat we je verder kunnen helpen!