Spring naar content

est. 2015

Hoe het allemaal
begon te borrelen...

Enige tijd geleden schoten food festivals als paddenstoelen uit de grond. “Als paddenstoelen uit de grond…” Dat deed ons denken aan een ontwikkeling die al langer in de retail gaande was: de pop-up store.

Je loopt door de winkelstraat en je oog valt op iets bijzonders: plotseling is daar een pop-up store, een tijdelijke winkel waar bijzondere merken zich presenteren. Een pop-up store is origineel en gedurfd. Kom binnen en laat je verrassen, verbazen, verleiden en stap weer naar buiten met een unieke ervaring die je nergens anders beleeft. Maar let goed op, houd je oren en ogen open want voor je het weet is het voorbij…

Wat als we de hippe streetfood-cultuur en het ‘pop-up’-fenomeen combineren en samensmelten in een nieuwe vorm? Gebruik makend van de (bedrijfs)ruimte en een tikkie ondeugend zijn om de vreugde van onze gasten te verhogen? En daarbij optimaal inspelen op de destijds nieuwe regels rondom de werkkostenregeling én onze (zakelijke) klanten ontzorgen met een volledig afneembaar pakket?

En voilà: pop-up borrel was geboren

Jij regelt de locatie en gasten en wij regelen de rest. Pop-Up Borrel verzorgt een onvergetelijke dag met verfrissende bieren, smaakvolle wijnen en bijzondere frisdranken vanuit een stoere mobiele bar. Smaakvolle gerechten bereidt door food trucks en altijd sfeervol door bijpassende aankleding & meubilair. Niets leuker dan lekker borrelen met collega’s of vrienden!

Eén en al gezelligheid op een plein met foodtrucks, bistrosets, vlaggen en prikkabelverlichting. Welke gerechten kies jij? Ga je voor pulled chicken en burgers van de BBQ? Pizza uit de houtgestookte steenoven? Versgesneden, biologische friet? Sushi of pokébowls? Of laat je je verrassen door de hapjes van onze borreltafel?

Benieuwd naar ons volledige assortiment? Neem gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Barbecue – Bedrijfsbarbecue – Bedrijfsborrel – Bedrijfscatering – Bedrijfsfeest – Bedrijfsfestival – Bedrijfsjubileum – Bedrijfslunch – Bedrijfsopening - Beurs – Borrel organiseren –