Nieuws

Vernieuwde pagina Winterborrel

???? Vernieuwde website Winterborrel! ????

De temperaturen dalen, de dagen worden korter en de magie van de winter staat voor de deur. Bij Pop-Up Borrel weten we dat er geen betere manier is om het winterseizoen te omarmen dan met een geweldige bedrijfsborrel! Of je nu op zoek bent naar een sfeervolle kerstborrel om het jaar feestelijk af te sluiten, een bruisende nieuwjaarsborrel om het jaar goed te beginnen, of gewoon een uniek winterfestival om je teamgeest te versterken, bij Pop-Up Borrel hebben we het allemaal.

Wat kun je verwachten op onze winterborrels? Denk aan met sneeuw bedekte foodtrucks, knapperende vuurkorven, hartverwarmende erwtensoep en mooie dennenbomen. En wellicht schaats je ook nog even een rondje op de ijsbaan om je kunsten te vertonen!

Ontdek nu onze vernieuwde subpagina en laat je inspireren door de mogelijkheden voor een winterborrel op jouw eigen bedrijfsterrein. Neem contact met ons op om samen jouw winterse bedrijfsborrel te plannen. De winter is er om van te genieten, en wij helpen je om dat in stijl te doen!

Bezoek onze vernieuwde subpagina: https://popupborrel.nl/winterborrel/

Pop-updates

Lees hier alles wat je van ons moet weten...

Nieuw concept: de VrijMiBar
Ontdek ons nieuwste concept: de VrijMiBar – Perfect voor een gezellige vrijdagmiddag borrel met collega’s.
Vacature: Projectleider Logistiek & Evenementen
Als Projectleider Logistiek & Evenementen ben jij de verbindende factor tussen onze sales afdeling en de operatie.
Nieuw concept: de bouwborrel
Ontdek ons nieuwste concept: de bouwborrel. Laat ons een feestje bouwen op jouw bouwterrein.